Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

TP-Link TL-WN722N

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

TP-Link TL-WN722N

150Mbps High Gain Wireless USB

Meer details

TL-WN722N

6935364050467

Beschikbaarheid: Direct Leverbaar

Levertermijn: Volgende Werkdag

276 items op voorraad

Momenteel niet beschikbaar, verwittig wanneer voorradig.
Het laden

23.98 incl.btw
19.82 excl.btw

Wat dit product voor u kan doen
Met de draadloze N USB adapter TL-WN722N kunt u een desktop of notebook computer met een draadloos netwerk verbinden en toegang krijgen tot een hoge-snelheidsinternetverbinding. Ze zijn in overeenstemming met IEEE 802.11n en bieden een draadloos snelheid tot 150Mbps, wat voldoende is voor online gaming of zelfs video streaming. Verder kan draadloze beveiliging encryptie worden ingesteld met een simpele druk op de QSS (Quick Setup Security) knop, zodat het netwerk geen aanvallen van buitenaf krijgt.

Draadloos N - Snelheid en bereik
TL-WN722N, dat is gebaseerd op de IEEE 802.11n technologie, biedt ook uitmuntende kwaliteiten om dataverlies over grote afstanden en door obstakels in een klein kantoor of een groot appartement, of zelfs in een gebouw van staal en beton te beperken. Vergeleken met legacy 54M producten levert TL-WN722N hogere prestaties, waarmee het u een plezieriger internetgebruik geeft, met inbegrip van het delen van files, het kijken naar streaming media.
Clear Channel Assessment (CCA) vermijdt automatisch kanaalconflicten door open kanalen te selecteren en de voordelen van kanaalbinding volledig te exploiteren, wat de draadloze prestaties aanzienlijk verbetert.

Externe ontkoppelbare High Gain antenne
De TL-WN722N heeft de 4dBi ‘high gain’ externe antenne die kan worden gedraaid en aangepast in verschillende richtingen om te werken in verschillende werkingsomgevingen, hij geeft hogere prestaties dan de interne antenne. Voor applicaties met hogere vereisten, kan de antenne worden vervangen voor diverse antennes voor een nog grotere flexibiliteit en een grotere draadloos bereik.

QSS knop – Snelle draadloze encryptie
TL-WN722N, dat compatibel is met WI-FI Protected Setup™ (WPS), heeft Quick Security Setup dat gebruikers in staat stelt vrijwel onmiddellijk hun beveiliging in te stellen door eenvoudigweg de ‘QSS’ knop in te drukken, waarmee automatisch een WPA2 beveiligde verbinding wordt gemaakt, wat veiliger is dan WEP encrypties. Dit is niet alleen sneller dan normale beveiligingsinstellingen, het is ook handiger omdat u geen password hoeft te onthouden!

WPA/WPA2-encryptie - Geavanceerde beveiliging
Voor wat betreft de beveiliging van WI-FI verbindingen, is de WEP encryptie niet meer de sterkste en veiligste bescherming tegen inbreuken van buitenaf. De TL-WN722N heeft WPA/WPA2 encrypties die door de WI-FI Alliance zijn gecreëerd, waarmee interpretabiliteit en WLAN-beveiliging wordt bevorderd.

Technische details
Kleur van het product Black, White
Industriestandaard IEEE 802.11n/b/g
Bandbreedte
Overdrachtssnelheid (max) 150
Netwerk
Chipset Atheros
Aansluitingen
Verbindingstechnologie Wireless
Hostinterface USB
Intern N
Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf 0 - 40
Temperatuur bij opslag -40 - 70
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 10 - 90
Luchtvochtigheid bij opslag 5 - 90
Draadloos LAN
WLAN verbinding Y
Certificaten
Certificering CE, FCC
Antenne
Versterking 4
Frequentiebereik 2.4 - 2.4835
Other features
Afmetingen (BxDxH) 93.5 x 26 x 11
Compatibele besturingssystemen Windows 2000/XP/Vista/7

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?