Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

Devolo Home Control Watersensor

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

Devolo Home Control Watersensor

Home Control Watersensor, CR 123A 3 V, 868.42MHz

Meer details

9676

4250059696761

Beschikbaarheid: indicatie 30-09-2020

0 items op voorraad

Momenteel niet beschikbaar, verwittig wanneer voorradig.
Het laden

77.08 incl.btw
63.70 excl.btw

inclusief 0.05 vóór milieuheffing

Product kenmerken
Met de devolo Home Control Watersensor blijft geen waterschade onopgemerkt. De onopvallende sensor controleer uw woonruimtes zelfstandig en waarschuwt u vroegtijdig voor dreigende schade. Ongeacht of u de wasmachine of vaatwasser wilt beveiligen ? de Home Control Watersensor vormt uw betrouwbare bewaking van watergevoelige zones. 

Meer veiligheid met de Home Control WatersensorDe

devolo Home Control Watersensor is een compacte sensor, die door batterijen wordt gevoed en in slechts enkele handelingen bevestigd kan worden. De watersensor controleert uw vaatwasser, wasmachine en andere huishoudelijke apparaten betrouwbaar op mogelijke waterlekkage. Komt de sensor met een vloeistof in aanraking, dan wordt u direct op de door u gewenste wijze gealarmeerd. Ook door buien veroorzaakte overstroming registreert de watersensor en alarmeert u in real-time over dreigende waterschade. 

Net als alle Home Control apparaten is de Watersensor draadloos met uw Home Control Centrale verbonden. Dankzij de Z-Wave-technologie van de meest recente generatie bewaakt de watersensor ook afgelegen ruimtes of delen van het gebouw betrouwbaar en meldt elke afwijking direct aan de Home Control Centrale. Zo zijn al uw woonruimtes altijd optimaal tegen overstromingen beschermd ? U kunt in een noodgeval direct reageren.

Onopvallend, betrouwbaar en naar wens combineerbaar

De devolo Watersensor is net als alle Home Control componenten in slechts enkele handelingen geïnstalleerd: gewoon uitpakken, met zelfklevende folie of schroeven op de gewenste plek aanbrengen en direct van de nieuwe veiligheid in uw huis genieten. Voor de montage is bijvoorbeeld een plek aan te bevelen in de directe nabijheid van de wasmachine of vaatwasser, waarbij de sensor elke waterlekkage direct registreert. Zo kan de watertoevoer in een noodgeval direct afgesloten worden, voordat er meer schade ontstaat.

Met zijn beschaafde design past de watersensor onopvallend in uw woonruimtes en is toch bij elk wateralarm direct gebruiksklaar. Uw devolo Home Control Centrale fungeert als centrale besturing en zorgt voor de automatische besturing van de watersensor. Het configureren doet u net als het maken van wijzigingen van uw instellingen intuïtief via de webbrowser of via de gratis my devolo app voor smartphone en tablet. Natuurlijk kan de watersensor ook naar wens met andere Home Control apparaten worden gecombineerd ? bijvoorbeeld om gevoelige elektrische apparaten bij waterlekkage middels een schakelstopcontact automatisch uit te schakelen.

Alarmering per app, sms en e-mail

De devolo Watersensor detecteert elke opvallendheid betrouwbaar en informeert u in real-time over elk wateralarm. Op deze wijze kunt u direct reageren en dure gevolgschade door water tijdig voorkomen ? ongeacht waar u zich op dat moment bevindt. De Watersensor alarmeert u op de door u gekozen manier: per sms, e-mail, of via push-bericht via de my devolo app. Ook alle instellingen en data kunt u te allen tijde onderweg via de app controleren.

De Home Control Watersensor bewaakt keuken, bad, kelder en andere gevoelige ruimten vrijwel onderhoudsvrij bij een laag energieverbruik. De sensor heeft een batterijlevensduur van maximaal vijf jaar en waarschuwt u tijdig op de door u gekozen manier, wanneer vervanging van de batterijen nodig is. Zo ontstaat er geen hiaat in de beveiliging ? uw woonruimtes worden ook na meerdere jaren betrouwbaar tegen potentiële waterschade bewaakt. De devolo Watersensor koopt u bij ons met drie jaar fabrieksgarantie inclusief 15 gratis sms''jes voor uw alarmmeldingen.
 
Energie    
Accu/Batterij voltage 3  
Type stroombron Battery  
Type accu/batterij CR 123A  
Gewicht en omvang    
Hoogte 117  
Breedte 81  
Diepte 19  
Technische details    
Connectiviteitstechnologie Wireless  
Kleur van het product White  
Frequentie 868.42  
Levensduur batterij/accu 5  
Transmissie-afstand 100  
Producttype Sensor & alert system (double unit)  
Temperatuur, in bedrijf -10 - 40  
Certificering CE Class B (EU, CH, NO)

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?