APC 1 Year Advantage Plus Service Plan for 1 Galaxy 5000/5500 41 to...

Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

APC 1 Year Advantage Plus Service Plan for 1 Galaxy 5000/5500 41 to 80 kVA UPS

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

APC 1 Year Advantage Plus Service Plan for 1 Galaxy 5000/5500 41 to 80 kVA UPS

(1) Year Advantage Plus Service Plan for (1) Galaxy 5000/5500 41 to 80 kVA UPS

Meer details

WADVPLUS-G5-81

Beschikbaarheid: indicatie 03-07-2019

0 items op voorraad

1880.51 incl.btw
1554.14 excl.btw

Verwittig wanneer voorradig
Het laden
Product kenmerken
Uitgebreide servicepakketten waarmee u de dekking kunt berekenen die u nodig hebt om efficiënt met uw oplossing te werken, de uitvaltijd te minimaliseren en de kosten te beheersen.

Logistieke coördinatie
APC coördineert het logistieke traject van de installatie, vanaf de aflevering van de hardware tot het inroosteren van de monteurs. U weet zo zeker dat de installatie van start tot finish vlekkeloos verloopt.

Gratis Firmware-upgrades
Een deel van het onderhoud van uw systeem is bedoeld om te garanderen dat de eenheid werkt met de meeste recente Firmware-versie. Bij APC zijn er geen verborgen kosten.In alle Preventive Maintenance-contracten zijn gratis Firmware-upgrades inbegrepen.

Uitvoerige escalatie en corrigerend actieproces
Om stroomonderbrekingen zo snel mogelijk op te lossen en ervoor te zorgen dat bewaren dergelijke gebeurtenissen zich niet herhalen, volgt APC een rigoureus escalatieproces waaronder een diepgaand onderzoek naar de oorzaak en corrigerende acties.

Corrigerend onderhoud
Als onderdeel van onze Preventive Maintenance Service plant APC proactief onderhoudsbezoeken voor problemen die zijn ontdekt tijdens ons escalatie- en corrigerende actiesproces.

Functionele verificatie
Tijdens elk Preventive Maintenance-bezoek voeren onze Certified Field Service Engineers testen uit om te controleren of uw systeem goed functioneert in alle operationele modi en voorkomen ze problemen voor ze opdoemen.

Systeem reinigen
Het reinigen van uw systeem van stof en roet die zich tijdens normaal gebruik ophopen, verlengt de levensduur van de hardware.

Geschreven samenvattingsrapport
Projectmanagers van APC houden u schriftelijk op de hoogte van de voortgang van uw project.

Service Plans Eigenschappen & voordelen

Bruikbaarheid

Flexibele reactietijd voor werk op locatie
Selecteer een tijd voor werk op locatie die voldoet aan uw bedrijfsvereisten en budget

Ervaren erkende buitendienstmonteur
Onze in de fabriek getrainde Field Service Engineers zijn zorgvuldig getraind en getest op universeel geaccepteerde veiligheidspraktijken en elektrische code, en ook op onze eigen producten, en dat biedt onze klanten het hoogste niveau van service die op dit moment in de bedrijfstak verkrijgbaar is.

Arbeids- en reiskosten inbegrepen
De meeste onderhoudscontracten zijn inclusief reis- en arbeidskosten. Raadpleeg de werkomschrijving voor informatie over specifieke onderhoudstaken.

Onderdelen inbegrepen of beschikbaar met korting
Vervangende onderdelen en componenten zijn inbegrepen of met korting beschikbaar. Raadpleeg de werkomschrijving voor informatie over specifieke onderhoudstaken.

Milieu-inspectie
Om er zeker van te zijn dat uw systeem zich bevindt in een omgeving die geschikt is voor optimale functionaliteit, inspecteren we de locatie op omstandigheden die schade zouden kunnen berokkenen aan uw systeem, bijvoorbeeld buitensporige warmte of vochtigheidsgraad.

Samenvattingsrapport van service
Levert een gedetailleerd rapport van het uitgevoerde werk inclusief aanbevelingen voor service om een optimale prestatie te verzekeren

Technische ondersteuning
Onze ervaren technische-ondersteuningsmedewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden, dus u kunt er gerust op zijn dat u altijd hulp kunt krijgen als u die nodig hebt.

Vaststellen van diagnose en reparatie op locatie
Onze erkende buitendienstmonteurs voeren diagnoses, reparaties en tests uit op de eenheid, terwijl zij ter plaatse zijn, om een optimale prestatie te verzekeren
 
Kenmerken    
Service-uren (days x hours) 7x24  
Aantal jaar 1

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?