Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

APC Smart-UPS On-Line 1000VA noodstroomvoeding 6x C13 uitgang, rackmountable, NMC

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

APC Smart-UPS On-Line 1000VA noodstroomvoeding 6x C13 uitgang, rackmountable, NMC

APC Smart-UPS On-Line 1000VA noodstroomvoeding 6x C13 uitgang, rackmountable, NMC

Meer details

SRT1000RMXLI-NC

0731304340263

Beschikbaarheid: indicatie 14-12-2020

0 items op voorraad

Momenteel niet beschikbaar, verwittig wanneer voorradig.
Het laden

1502.20 incl.btw
1241.49 excl.btw

Blijf altijd online en voorkom dataverlies
Een APC Smart-UPS On-Line levert door zijn dubbel conversie techniek altijd perfect schone stroom aan alle aangesloten apparatuur. Zelfs stroomuitval heeft hier geen invloed op. De APC Smart-UPS On-Line levert dan zonder te hoeven schakelen automatisch noodstroom. Zo voorkom je ongewenste uitval van bijvoorbeeld een PC, server, storage of switch. Met de meegeleverde Powershute software kun je zelfs kritieke IT hardware geautomatiseerd en gecontroleerd laten afsluiten. Hierdoor voorkom je dataverlies, downtime en fysieke schade aan hardware.

Verleng de runtime
Je kan het aantal minuten dat de APC SRT1000RMXLI-NC zelfstandig noodstroom kan leveren eenvoudig verhogen door externe batterij pakketten (SRT48RMBP) aan te koppelen. Een runtime van meerdere uren is zo zelfs mogelijk.

Beschikbaarheid
De Smart-UPS On-Line heeft een interne bypass en maakt gebruik van dubbel conversie, zo wordt de beschikbaarheid en de levensduur van aangesloten hardware verhoogd.

Veiligheid
Daarnaast beschermt een Smart-UPS On-Line aangesloten apparaten tegen piekspanning o.a. veroorzaakt door bliksem. Deze APC noodstroom voorziening is bij uitstek geschikt voor zakelijk gebruik.

Eenvoudig in gebruik
De APC Smart-UPS SRT is gemakkelijk te bedienen dankzij een kantelbaar grafisch LCD scherm. Ook kan je deze UPS dankzij de voorgeïnstalleerde APC Netwerk Management Kaart (ap9631) direct verbinden met je netwerk. Zo is de APC UPS eenvoudig op afstand te managen en kan hij via het netwerk een shutdown signaal sturen naar meerdere fysieke en of virtuele servers.

Verleng de levensduur
De interne batterij cartridge (APCRBC155) is eenvoudig, veilig en zelfstandig door de gebruiker te vervangen. Dit zonder dat je de APC SRT1000RMXLI-NC of aangesloten apparatuur moet uitschakelen. Zo verleng je eenvoudig en goedkoop de levensduur van de APC Smart-UPS en blijft je apparatuur altijd online.

Garantieverlenging
De fabrieksgarantie van de SRT1000RMXLI-NC bedraagt 3 jaar, met uitzondering van de batterij cartridge, hierop geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar. Beide worden met het APC service pack (WBEXTWAR3YR-SP-02) verlengd met 3 jaar naar respectievelijk 6 en 5 jaar.

Design
Kleur van het product Zwart
Vormfactor Rackmontage
Formaat Rackmontage
Kenmerken
Output power capacity 1000 VA
Uitgangsvermogen 1000 W
UPS-topologie Dubbele conversie (online)

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?