Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

Dell 7020

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

Dell 7020

AMD GX-420CA Quad-Core 2.0GHz, 4GB DDR3, 32GB Flash, TPM, Stand, No Wifi, Windows 10 IoT Enterprise

Meer details

VCFXH

5397063971978

Beschikbaarheid: Direct Leverbaar

Levertermijn: Volgende Werkdag

2 items op voorraad

Momenteel niet beschikbaar, verwittig wanneer voorradig.
Het laden

608.01 incl.btw
502.49 excl.btw

Als prestaties en veelzijdigheid voorop staan
De Wyse thin client uit de 7000-reeks is bedoeld voor gebruikers die hoge eisen stellen aan hun virtuele desktopomgeving met alle beveiligings- en beheervoordelen van cloud-clients.

Dit werkstation met virtuele desktop is uitgerust met een single-, dual- of quad-core AMD G-serie APU en staat garant voor compromisloze prestaties, snelle en flexibele connectiviteitsopties en een uitstekende energie-efficiëntie. Dit systeem biedt support voor Windows®-omgevingen met virtuele desktop- en cloudapplicaties voor het maken en gebruiken van veeleisende grafische content, HD-video, geïntegreerde communicatie en 3D-beelden.

De cloud-client uit de 7000-reeks is leverbaar als thin client met Windows® Embedded Standard, Wyse-enhanced Enterprise Linux® of Wyse ThinOS als besturingssysteem, of als schijfloze cloud-desktop voor gebruik met Wyse WSM.

De beste connectiviteit in deze klasse
Met zoveel kracht en zoveel vertrouwde randapparatuur binnen handbereik zullen zelfs de drukste kenniswerkers en de meest veeleisende gebruikers enthousiast zijn over de 7000-reeks. De reeks biedt een breed scala aan snelle, flexibele connectiviteitsopties zodat elke gebruiker toegang heeft tot zijn favoriete randapparaten en tegelijkertijd verwerkingsintensieve en grafische toepassingen kan gebruiken.

Wyse ThinOS-klanten kunnen kiezen uit diverse dual-core processoren, desktops en all-in-one modellen. Meerdere USB 2.0 en USB 3.0 poorten zijn standaard. Er is een optionele legacy connectiviteitsmodule voor seriële, parallelle en PS/2 aansluitingen.

Klanten die werken met Windows® Embedded Standard of Linux kunnen standaard kiezen voor een model met dubbel beeldscherm, een model met vier digitale uitgangen voor maximaal zes digitale HD beeldschermen, of een model met optionele legacy connectiviteit zoals seriële, parallelle en PS/2 aansluitingen.

Klanten met Windows® Embedded Standard 7 met Dual Core-technologie kunnen bovendien kiezen tussen een standaard of uitgebreid hardwareplatform met verbindingsmogelijkheden voor vrijwel alle Windows®-randapparaten en nog meer beeldschermen: het toppunt van veelzijdigheid.

Windows 10 IoT biedt verbeterde functies voor beveiliging en beheer met bescherming tegen alle recente beveiligingsrisico's, zodat u minder tijd kwijt bent aan het beheer en herstel van apparaten. En met de hoge snelheid en de rijke grafische mogelijkheden is er meer kracht om de productiviteit te optimaliseren.

Uiterst schaalbaar, eenvoudig te beheren
Voor het beheer van cloud-clients uit de 7000-reeks hoeft het IT-personeel niet fysiek aanwezig te zijn bij de client: deze kan op afstand worden beheerd met Wyse Device Manager (WDM). WDM helpt de total cost of ownership van grootschalige toepassingen te verlagen en biedt bedrijfsbreed extern beheer dat met u meegroeit van een klein aantal naar tienduizenden cloud-clients.

Volledige VDI-bescherming
Proactieve bescherming tegen virussen en malware voor WES-gebaseerde thin clients, traditionele pc's en servers die werken met Microsoft Windows Server, met Dell Data Protection | Threat Defense. Threat Defense omvat het volgende:
- Geavanceerde risicopreventie: een revolutionaire aanpak met proactieve preventie voor 99% van alle geavanceerde bedreigingen, commodity malware en ransomware voordat deze actief kunnen worden. Dit is veel beter dan de beste traditionele AV-oplossingen, die gemiddeld slechts 50% van de bedreigingen identificeren.
- Transparant voor eindgebruikers: met een impact op slechts 1-3% van de CPU en 40 MB van het RAM-geheugen, doet de geavanceerde risicopreventie weinig afbreuk aan de productiviteit bij gebruikers van thin clients met Windows Embedded.

Intelligent en milieuvriendelijk computergebruik
Het is ons streven om samen met u een IT-strategie te realiseren die leidt tot een efficiënte en productieve ervaring waarbij het energieverbruik en de warmteafgifte drastisch worden teruggedrongen.

Wyse cloud-clients uit de 7000-reeks zijn uitgerust met uiterst efficiënte processoren en een stil ontwerp zonder ventilator, en hebben een stroomverbruik van slechts 15 watt ten opzichte van 70 tot 150 watt bij een normale computer. Bij extern beheer gebruikt de 7000-reeks in de slaapstand slechts 2 watt.
- Wyse maakt gebruik van een milieumanagementsysteem op basis van ISO 14001 en een WEEE-recyclingproces. Bovendien voldoen alle producten van Wyse aan de strenge BvGS-vereisten van Dell.

Profiteer 24 uur per dag van end-to-end support.
Dell Wyse thin clients zijn uitgerust met een volledig portfolio inclusief Deployment Services, ProSupport en Accidental Damage-service, zodat u end-to-end support hebt gedurende de gehele levensduur van het apparaat. Dell services-portfolio voor Wyse thin clients helpt u de implementatie en ondersteuning the stroomlijnen, zodat u zich kunt richten op innoveren.

Processor
Processormodel GX-420CA
Processorfamilie AMD G
Aantal processorkernen 4
Frequentie van processor 2 GHz
Gewicht en omvang
Gewicht 1,1 kg
Breedte 47 mm
Diepte 200 mm
Hoogte 225 mm
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 20 - 80 procent
Temperatuur, in bedrijf 10 - 40 °C
Temperatuur bij opslag -10 - 60 °C
Luchtvochtigheid bij opslag 10 - 95 procent
Netwerk
Wi-Fi Nee
Ethernet LAN Ja
Bekabelingstechnologie 10/100/1000Base-T(X)
Geheugen
Intern geheugen 4 GB
Intern geheugentype DDR3-SDRAM
Audio
Aantal ingebouwde luidsprekers 1
Ingebouwde luidsprekers Ja
Poorten & interfaces
Aantal Ethernet LAN (RJ-45)-poorten 1
Aantal USB 2.0-poorten 4
DVI-I poorten 1
Aantal DisplayPorts 1
Aantal poorten USB 3.0 (3.1 Gen 1) Type A 2
Beeldscherm
Inclusief monitor Nee
Video
On-board graphics adapter model AMD Radeon HD 8400E
Software
Inclusief besturingssysteem Windows 10 IoT Enterprise
Certificaten
Certificering GerGerman EKI-ITB 2000, ISO 9241-3/-8. cULus 60950, TÜV-GS, EN 60950 FCC Class B, CE, VCCI, C-Tick WEEE,
Energy Star-certificaat Ja
RoHS compliance Ja
Opslagmedia
Geïntegreerde geheugenkaartlezer Nee
Totale opslagcapaciteit 32 GB
Opslagmedia Flash
Inhoud van de verpakking
Inclusief muis Ja
Design
Kleur van het product Zwart

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?