Dell 1Y Return to Depot – 5Y ProSupport for Enterprise - (DNWNS4XX_...

Waarom HCS Computers

•  De beste condities
     2 jaar garantie
     Veilig betalen
     14 dagen bedenktijd
     Bestel voor 15h00, morgen thuis
     Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

Dell 1Y Return to Depot – 5Y ProSupport for Enterprise

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

Dell 1Y Return to Depot – 5Y ProSupport for Enterprise

DELL 1Y Rtn to Depot - 5Y Prospt, 5 jaar, 24x7x365

Meer details

DNWNS4XX_8015

Beschikbaarheid: indicatie 11-06-2019

0 items op voorraad

2404.83 incl.btw
1987.46 excl.btw

Verwittig wanneer voorradig
Het laden

DELL garantie- en supportuitbreiding: 1Y Return to Depot – 5Y ProSupport for Enterprise kenmerken

Overwin de complexiteit van datacenters met nooit aflatende support voor hardware en software en een slimme manier om de verschillende leveranciers in uw omgeving te beheren. Dell EMC biedt één bron met alle expertise, kennis en vaardigheden die u nodig hebt om uw bedrijf te ondersteunen. ProSupport biedt hooggeschoolde experts op iedere locatie en in iedere tijdzone ter wereld. Zij vormen de oplossing voor IT-behoeften, minimaliseren onderbrekingen en zorgen voor een hoge mate van productiviteit.

Dell adviseert ProSupport met Mission Critical (Cruciaal voor bedrijf)
Als u meer nodig hebt dan support tijdens normale bedrijfsuren, kunt u een upgrade naar ProSupport met Mission Critical overwegen.

*De beschikbaarheid en voorwaarden van Dell EMC Services verschillen per regio en per product. Neem contact op met een verkoopvertegenwoordiger voor nadere details.

- 24x7 toegang tot gecertificeerde hardware- en software-experts
- Gezamenlijke support met externe leveranciers
- Support voor hypervisor, bedrijfsomgevingssoftware en besturingssysteem
- Een consistent supportniveau beschikbaar voor hardware, software en oplossingen van Dell EMC
- Responsopties voor onsite onderdelen en arbeidskosten

Kenmerken
Telefoon sondersteuning Ja
Service-uren (hours x days) 24x7x365
Servicetype ProSupport for Enterprise
Aantal jaar 5 jaar
Compatibiliteit Smart Value Flexi | Networking S4048-ON
Smart Value Flexi | Networking S4048-ON with reversed Air-Flow
Service included Onderdelen en arbeid
Web support Ja
Probleemoplossing Ja
Onderdelen vervangen Ja

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?