Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

Hewlett Packard 3D Structured Light Scanner Pro S3

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

Hewlett Packard 3D Structured Light Scanner Pro S3

3D Structured Light Scanner Pro S3

Meer details

Y8C52AA#ABB

0190780863619

Beschikbaarheid: indicatie 11-12-2020

0 items op voorraad

Momenteel niet beschikbaar, verwittig wanneer voorradig.
Het laden

3453.34 incl.btw
2854.00 excl.btw

inclusief 0.12 vóór milieuheffing

Maak uw HP Structured Light Scanner Pro S3 robuuster en verbeter de kwaliteit door aansluiting van een tweede HP 3D HD-camera Pro om scanfouten te vermijden en nauwkeuriger te scannen.

Combinatie van HP 3D HD-camera Pro en led-projector
Werk samen om unieke Structured Light-patronen te creëren. De HP 3D HD-camera Pro detecteert de patronen die de projector weergeeft om 3D-modellen van fysieke voorwerpen te genereren.

HP 3D-scansoftware Professional Edition v5
Gebruiksvriendelijke, speciaal ontwikkelde Structured Light-scansoftware met hoge precisie biedt betere scanresultaten voor objecten met reflecterende oppervlakken en ondersteunt twee camera's voor een complete stereoweergave.

Kleurstructuur
Scan 3D-modellen in kleur. Gebruik de HP 3D-scansoftware om de RGB-eigenschappen van een object te meten en kleurstructuren te creëren die u kunt bekijken of eenvoudig kunt uitschakelen.
Compatibele 3D-bestandsuitvoer
Exporteer 3D-modellen in gangbare bestandsformaten, zoals OBJ, STL en PLY, die compatibel zijn met een groot aantal populaire 3D-CAD-programma's.

Aluminium rails en cameraschuifrails
Bevestig de camera aan de aluminium rails. Dankzij de schuifrail zijn de camerabewegingen en -hoek gemakkelijk af te stemmen op de grootte van het object en de afstand tot de scanner.

Statief
Verbeter de precisie en stabiliseer de scanneronderdelen met deze mobiele, flexibele oplossing. Plaats en verplaats de scanner eenvoudig rond de te scannen objecten.

HP 3D kalibratiepanelen Pro
Kalibreer de scansoftware met de rasterpanelen om objecten van verschillende formaten vast te leggen en accurate, onvervormde 3D-data te verzamelen. De twee panelen hebben vier verschillende rasterpatronen met een grootte van 30 mm tot 240 mm.

HP 3D Structured Light Scanner Pro S3 – upgradekit voor twee camera's
Maak uw scanoplossing robuuster en verbeter de kwaliteit met een complete stereoweergave. Sluit een optionele tweede HP 3D HD-camera Pro aan om scanfouten te vermijden en nauwkeuriger te scannen.

HP 3D automatische draaischijf Pro
Maak sneller 360° 3D-scans. De optionele draaischijf draait automatisch objecten voor de Structured Light-scanner om elke zijde en ieder oppervlak vast te leggen.

HP 3D desk scannerarm Pro
Maak nauwkeurige scans door de scanneronderdelen met deze optionele montage-upgrade vast te zetten op een bureau of werkblad.

Kenmerken
Soort scanner Desktop
Kleurenscans Ja
Scan-afstand (min) 6 cm
Scanafstand (max) 50 cm
Nauwkeurigheid 0,05 mm
Ondersteunde modelbestandsindelingen obj,ply,stl
Minimale systeemeisen
Ondersteunt Windows Ja

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?