Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

Hewlett Packard RP5 Retail System Model 5810 (ENERGY STAR)

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

Hewlett Packard RP5 Retail System Model 5810 (ENERGY STAR)

HP RP5 Retail System Model 5810 (ENERGY STAR)

Meer details

J2V27EA#ABH

0888793284995

Beschikbaarheid: indicatie 03-02-2020

0 items op voorraad

Momenteel niet beschikbaar, verwittig wanneer voorradig.
Het laden

850.40 incl.btw
702.81 excl.btw

inclusief 0.12 vóór milieuheffing

Overview
Het HP RP5 retailsysteem model 5810, een hoogwaardig all-around systeem dat bestand is tegen intensief gebruik in retailomgevingen, biedt flexibiliteit en uitbreidingsmogelijkheden om controle te houden over de winkelvloer én de back-office, zodat u zich op de transacties kunt concentreren.

Features
Krachtige machine.

• Werk zelfs in de drukste omgevingen efficiënt met het besturingssysteem van uw keuze, 4e generatie Intel® Core™ processoren1 en ruim voldoende opslag voor intensief retailgebruik.


Kies een perfect passende oplossing.

• Stem het systeem af op uw specifieke behoeften met poorten die een keur aan oudere en nieuwe randapparaten2 ondersteunen en uitbreidingen die echte flexibiliteit toevoegen.


Gemakkelijk beheer en eenvoudige beveiliging.

• POS hoeft niet ingewikkeld te zijn. Beheer is eenvoudig en voordelig dankzij ingebouwde functies die de veiligheid van uw klantgegevens en terminals waarborgen.


Vertrouw op uw hardware.

• In drukke winkelomgevingen kunt u zich geen oponthoud veroorloven. De robuuste constructie en het grote koelsysteem zorgen dat uw systeem in bedrijf blijft.


Ondersteund door de beste.

• Flexibele implementatiemogelijkheden met een levenscyclus van vijf jaar en bekroonde HP service en support. Drie jaar garantie is standaard en aanvullende dekking tot vijf jaar is beschikbaar met optionele HP Care Pack Services.3


1 Multi-core is ontwikkeld om de prestaties van bepaalde softwareproducten te verbeteren. Niet alle klanten of softwaretoepassingen zijn gebaat bij het gebruik van deze technologie. Voor 64-bits computergebruik op Intel®-architectuur is een computer nodig met een processor, chipset, BIOS, besturingssysteem, stuurprogramma's en toepassingen die de Intel® 64-architectuur ondersteunen. De processor werkt niet (ook niet als 32-bits processor) zonder een BIOS dat Intel® 64 ondersteunt. De prestaties variëren, afhankelijk van uw hardware- en softwareconfiguratie. Intel's nummering relateert niet aan het prestatieniveau.

2 Optionele kenmerken afzonderlijk aan te schaffen of als add-on. Zie de QuickSpecs voor exacte informatie over compatibiliteit.

3 HP Care Pack Services worden apart verkocht. Serviceniveaus en responstijden voor HP Care Pack Services variëren afhankelijk van de locatie. De service gaat in op de datum van aanschaf van de hardware. Er gelden bepaalde voorwaarden en beperkingen. Kijk op www.hp.com/go/cpc voor meer informatie.Processor
Processormodel Intel Celeron G1820 with Intel HD Graphics (2.7 GHz, 2 MB cache, 2 cores)
Processorfamilie AMD

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?