Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

Hewlett Packard Engage One Prime POS terminal

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

Hewlett Packard Engage One Prime POS terminal

Engage One Prime

Meer details

5XY08AA

0193424854431

Beschikbaarheid: indicatie 03-05-2021

0 items op voorraad

Momenteel niet beschikbaar, verwittig wanneer voorradig.
Het laden

751.92 incl.btw
621.42 excl.btw

Innovatief ontwerp
Maak optimaal gebruik van de ruimte en beperk rommel dankzij kabelbeheer en de extra handzaamheid van een groot 14-inch Full HD-touchscreen dat eenvoudig is te kantelen en te draaien van de medewerker naar de klant.
Een compleet systeem
Profiteer van essentiële ingebouwde randapparatuur, zoals een magneetstriplezer en NFC om medewerkers te verifiëren, evenals een camerascanner om QR-codes en merchandise te scannen. Daarnaast is bij bepaalde modellen een geïntegreerd klantendisplay beschikbaar.
Essentiële connectiviteit
Sluit al uw moderne apparaten rechtstreeks aan dankzij een USB-C™-poort, twee USB-A-poorten en Bluetooth®, en maak via WLAN verbinding met uw netwerk.
Breid uw systeem uit
Doe nog meer met een reeks zwarte of witte bijpassende randapparatuur, zoals een iButton®- of vingerafdruklezer voor verificatie, een geldlade of een printer. Voeg een optionele I/O-hub toe om nog meer apparaten aan te sluiten.
Beschikbaar in een keur aan configuraties
Selecteer de beste zwarte of witte configuratie naar wens, met Android™ 8.1 OS, een krachtige multi-core Qualcomm® Snapdragon-processor en een CPU-snelheid, geheugen en opslag naar uw keuze.
Een gerust gevoel
Richt u op uw klanten en uw bedrijf, in plaats van op support, met het vertrouwen van één jaar HP garantie. Breid uw bescherming uit met optionele HP Care Service.

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?