Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

Hewlett Packard Zbook 15u G5 - Zwart, Zilver (BE)

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

Hewlett Packard Zbook 15u G5 - Zwart, Zilver (BE)

HP Zbook 15uG5 i7-8650U 15 16GB/512 - AZERTY

Meer details

3JZ98AW#UUG

0192018834118

Beschikbaarheid: indicatie 09-09-2019

0 items op voorraad

2848.88 incl.btw
2354.44 excl.btw

inclusief 0.39 vóór milieuheffing

Verwittig wanneer voorradig
Het laden
Product kenmerken
Windows 10 Pro
Werk onder alle omstandigheden productief met de kracht en de beveiliging van Windows 10 Pro, met best-in-class collaboration- en connectiviteitsfuncties van HP.
AMD 3D Radeon? Pro graphics
Werk met een professioneel en gecertificeerd apart grafisch systeem voor een unieke kijkervaring en realtime visualisatie van complexe, meerlaags bestanden en projecten.
Quad-core Intel® Core?-processors
Werk net zo snel als uw ideeën opkomen met premium performance dankzij de nieuwste quad-core Intel® Core?-processors en tot 4,2 GHz turboboost.
Softwarecertificering
HP mobiele workstations ondergaan tientallen tests voor certificering en optimale prestaties met software van toonaangevende producenten zoals Autodesk, Adobe, etc.
Ontspiegeld 4K-scherm
Werk probleemloos in het vliegtuig, de trein of een café met een schitterend optioneel, ontspiegeld 4K-scherm dat buiten en in direct licht beter afleesbaar is.
Collaboration-toetsenbord
Maak eenvoudig verbinding via Skype® en andere conferencingtools en werk samen. Conferencingsneltoetsen zoals gesprek starten/beëindigen, agenda bekijken, dempen en scherm delen.
Getest volgens militaire standaarden
Ontworpen om overal waar u bent de zwaarste workloads te verwerken. Getest op hoogte, vallen, schokken, explosieve omgevingen, extreme temperaturen, zand, luchtvochtigheid en meer.
HP Z Turbo Drive snelle opslag
Werk vol vertrouwen vanaf elke locatie met tot 2 TB lokale PCIe-opslag die tot 6 maal sneller is dan SATA SSD en tot 21x sneller dan traditionele opslag via vaste schijf.
Premium audio
Toonaangevende audio van Bang & Olufsen en een aparte versterker zorgen voor een optimale geluidskwaliteit. Met een externe microfoon voor conferencecalls en ruisonderdrukking.
Webcam met privacyschuifregelaar
Nooit meer uw webcam afplakken. Met de privacyschuifregelaar bepaalt u wie en wat de camera ziet.
HP ZBook dock met Thunderbolt? 3
Het HP ZBook dock bevat Thunderbolt? 3-connectiviteit voor razendsnelle overdrachten en de kracht om twee 4K-schermen aan te sturen voor een unieke kijkervaring.
HP Fast Charge met lange accuwerktijd
De accu gaat maar liefst tot 10 uur mee en kan supersnel worden opgeladen voor maximale productiviteit. Dat is wel zo prettig. Tot 50% opladen in slechts 30 minuten.
 
 

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?