Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

Kingston DC450R 7680 GB SATA III 3D TLC

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

Kingston DC450R 7680 GB SATA III 3D TLC

7680 GB, 2.5", 3D TLC, AES 256-bit, 69.9 x 100 x 7mm, 92.34g

Meer details

SEDC450R/7680G

0740617307245

Beschikbaarheid: indicatie 30-11-2020

0 items op voorraad

Momenteel niet beschikbaar, verwittig wanneer voorradig.
Het laden

874.95 incl.btw
723.10 excl.btw

Lees-centrische SSD met uitzonderlijk voorspelbare I/O en latency

De Data Centre 450R (DC450R) van Kingston is een high-performance SATA SSD van 6GB/s met 3D TLC NAND, die ontwikkeld is voor lees-centrische applicatiewerklasten. Deze gestroomlijnde SSD levert hoge prestaties en biedt uitzonderlijk voorspelbare I/O en latency, tegenwoordig een vereiste voor SSD's voor datacenters. De DC450R is gebouwd volgens de strenge QoS-vereisten van Kingston en levert consistent hoge prestaties bij een breed scala aan leesintensieve en leescaching werklasten.

Enterprise-SSD voor datacenters
Voldoet aan de eisen van uw bedrijf voor 24/7 uptime en betrouwbaarheid De DC450R van Kingston biedt datacenterklanten de mogelijkheid de SSD te kiezen met heel specifieke functies die het meest kosteneffectief zijn voor hun workload(s). Ondernemingen hebben optimale prestaties nodig om hun producten, oplossingen en service level agreements (SLA's) te kunnen leveren. De DC450 van Kingston is ontwikkeld om deze verwachtingen waar te maken.

Lees-centrische SSD
Een strategisch geoptimaliseerde SSD die is ontwikkeld met specifieke gestroomlijnde functies voor lees-centrische toepassingen. Daardoor kunnen datacenterklanten een SSD kiezen die is afgestemd op hun werklasten zonder meer te hoeven betalen voor duurdere schrijfintensieve SSD's. De SSD levert I/O-snelheden en reactietijden (latency) om hoge prestaties van de draaiende toepassing en stroomafwaarts op het niveau van de gebruikersinterface te garanderen.

Toepassingen
De SSD is ideaal voor Content Delivery Networks (CDN), toepassingen voor edge computing en een grote verscheidenheid aan softwaregedefinieerde opslagarchitecturen. De DC450R biedt systeembouwers en cloudproviders een hoogwaardige, voordelige SSD-standaard waarop ze kunnen vertrouwen. Beschikbaar in opslagcapaciteiten van 480GB, 960GB, 1,92TB, 3,84TB en 7,68TB*.
- Content Delivery Networks (CDN)
- Edge computing
- Providers van clouddiensten
- Snelle databases
- SQL server reporting services (SSRS)

* Een deel van de vermelde capaciteit op een flashopslagapparaat wordt gebruikt voor formatteren en andere functies en is dus niet beschikbaar voor gegevensopslag. Daardoor is de werkelijk beschikbare capaciteit voor gegevensopslag kleiner dan wat op de producten wordt vermeld.

De cryptografische functies die in deze sectie worden genoemd, zijn geïmplementeerd in de firmware van het product. De cryptografische functies van de firmware kunnen alleen tijdens het productieproces worden gewijzigd en kunnen niet worden gewijzigd door een gewone gebruiker. Het product is ontworpen om door de gebruiker geïnstalleerd te worden volgens de stapsgewijze instructies in de installatiehandleiding die bij het product wordt geleverd. Het kan daardoor zonder verdere substantiële ondersteuning van de leverancier worden gebruikt.

Eisen aan de omgeving
Temperatuur, in bedrijf 0 - 70 °C
Temperatuur bij opslag -40 - 85 °C
Trillingen, in bedrijf 2,17 G
Trillingen bij opslag 20 G
Energie
Stroomverbruik (lezen) 1,5 W
Stroomverbruik (idle) 1,38 W
Vermogensverbruik (max) 5,5 W
Gemiddeld stroomverbruik (lezen) 1,5 W
Gemiddeld stroomverbruik (schrijven) 4 W
Overige specificaties
SSD-uithoudingsrating 5063TB

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?