Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

NewStar transparant scherm

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

NewStar transparant scherm

De NS-GLSPROTECT100 is een duurzaam glazen scherm van 100 cm dat afstandsbescherming biedt op de werkvloer - Gehard, transparant glas, 100% recyclebaar

Meer details

NS-GLSPROTECT100

8717371448356

Beschikbaarheid: Direct Leverbaar

Levertermijn: Volgende Werkdag

49 items op voorraad

Momenteel niet beschikbaar, verwittig wanneer voorradig.
Het laden

111.60 incl.btw
92.23 excl.btw

NewStar breidt de recent geïntroduceerde NS-PROTECT lijn uit met een nieuwe serie; de NS-GLSPROTECT. De modellen uit deze high-end serie bieden net als de NS-PLXPROTECT producten een slimme oplossing voor een veiligere werkplek in de nieuwe 1,5/ 2-meter maatschappij.

Met de NS-GLSPROTECT kan de werkplek op een duurzame en stijlvolle manier zowel van voren als van opzij worden afgeschermd voor extra zekerheid en afstand tot anderen. De serie bestaat uit 3 modellen met verschillende afmetingen; de NS-GLSPROTECT100, NS-GLSPROTECT120, NS-GLSPROTECT140 en NS-GLSPROTECT160, voor respectievelijk 1 m, 1,2 m, 1,4 m en 1,6 m bureaus. Alle modellen zijn 65 cm hoog en 6 mm dik en gemaakt van gelaagd en gehard glas. Het geharde glas voegt een extra veiligheidsaspect toe aan de schermen; door de transparante folie tussen de twee lagen glas wordt de weerstand vergroot en wordt ervoor gezorgd dat het glas op zijn plaats blijft en niet uiteen valt, in het extreme geval dat het glas van het scherm zou breken. De NS-GLSPROTECT modellen kunnen eenvoudig aan het bureau bevestigd worden middels twee klemmen en bewegen daardoor mee met het in hoogte verstelbare bureau. De modellen kunnen naar wens gebruikt worden voor zowel de voorkant en de zijkanten van het bureau, om optimale zekerheid te creëren.Bij montage aan de zijkant van een gemiddeld bureau, zal het scherm gedeeltelijk uitsteken, waardoor automatisch een afscheiding wordt gecreëerd tussen de gebruiker en eventueel de persoon aan het bureau ernaast. De NS-GLSPROTECT producten zijn 100% recyclebaar, uiterst gebruiksvriendelijk, makkelijk te installeren en eenvoudig te reinigen.

De NS-GLSPROTECT100 is 1 m breed x 65 cm hoog en geschikt voor bureaus met een maximale dikte van 25 mm*. Het scherm is gemaakt van 6 mm gelaagd en gehard glas en voorzien van afgeronde hoeken en randen voor extra veiligheid. Het scherm kan middels 2 klemmen eenvoudig op het bureau worden bevestigd en is een duurzame en stijlvolle oplossing voor het nieuwe werken. Het scherm wordt standaard geleverd met zowel witte als zwarte klemmen. De klemmen garanderen een solide en veilige bevestiging op het bureau en beweegt probleemloos mee de zit-sta werkplek als deze in hoogte wordt versteld.

Afmetingen: \t1000x650x6 mm
Netto gewicht:\t9,9 kg

*Optioneel:
Voor bureaus met een tafelblad dikker dan 25 mm, zijn de NS-CLMP40BLACK en NS-CLMP40WHITE klemmen beschikbaar. Met deze klemmen kan de NS-GLSPROTECT100 bevestigd worden op bureaus met een werkoppervlak van 25-40 mm dik.

Kenmerken
Kleur van het product Transparant
Aantal per verpakking 1 stuk(s)
Model Liggend
Montage gereedschap Ja
Gewicht en omvang
Dikte 6 mm
Breedte 1000 mm
Hoogte 650 mm
Gewicht 9,9 kg
Diepte verpakking 50 mm
Diepte van de doos 50 mm
Breedte verpakking 1100 mm
Breedte van de verpakking 1100 mm
Hoogte verpakking 700 mm
Hoogte van de verpakking 700 mm
Logistieke gegevens
Land van herkomst Nederland
Hoeveelheid per omdoos 1 stuk(s)
Lengte omdoos 5 cm
Breedte van de omdoos 110 cm
Hoogte van de omdoos 70 cm

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?