Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

Toshiba 4Y Gold On-Site Warranty Extension incl HD Retention & Battery replacement

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

Toshiba 4Y Gold On-Site Warranty Extension incl HD Retention & Battery replacement

On-site Repair, 4Y, Internationale Gold On-Site Service inclusief retentie van harde schijven en vervanging van de batterij

Meer details

GONH104I-VBY

Beschikbaarheid: indicatie 15-12-2020

0 items op voorraad

Momenteel niet beschikbaar, verwittig wanneer voorradig.
Het laden

430.75 incl.btw
355.99 excl.btw

Professionele ondersteuning nodig, waar u zich ook bevindt? Wij zijn altijd in de buurt.
Hebt u over een paar dagen een belangrijke bespreking, maar is er iets fout gegaan met uw Toshiba-product? Met de on-site reparatieservice van Toshiba hoeft u zich geen zorgen te maken. Kies voor een serviceduur tot 4 jaar en maak een keuze uit de verschillende niveaus van On-site support. Verder kunt u eenvoudig een Accu- of Dockingvervangingsservice en een Behoud van harde schijf-service toevoegen aan uw On-site service. Afhankelijk van het door u gekozen On-site-aanbod en de ernst van het probleem, stuurt de klantenservice van Toshiba een origineel serviceonderdeel op zodat u het zelf kunt vervangen, of komt er een door Toshiba gecertificeerde technicus bij u langs in de loop van de volgende werkdag, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Waarom zou u een Toshiba on-site reparatieservice aanschaffen?
- Bespaar uw bedrijf kostbare tijd en moeite, terwijl door Toshiba gecertificeerde technici u persoonlijk bijstaan met hardwareondersteuning op uw locatie.
- Alle originele Toshiba-serviceonderdelen en on-site reparatie zijn volledig gedekt, waardoor er voor u geen onverwachte reparatiekosten zijn.
- De door Toshiba gecertificeerde technicus komt in de loop van de volgende werkdag bij u langs om het probleem op te lossen, zodat u elke onderbreking van uw bedrijfsactiviteiten kunt voorkomen.

Kenmerken
Soort Ter plaatse
Aantal jaar 4 jaar
Ondersteuning ter plekke Ja

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?