Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

Hewlett Packard 980 originele magenta inktcartridge

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

Hewlett Packard 980 originele magenta inktcartridge

980 originele magenta inktcartridge

Meer details

D8J08A

8877587691332

Beschikbaarheid: indicatie 29-01-2021

0 items op voorraad

Momenteel niet beschikbaar, verwittig wanneer voorradig.
Het laden

106.19 incl.btw
87.76 excl.btw

Ideaal voor grootzakelijke klanten die sneller afdrukken even belangrijk vinden als besparen en die zoeken naar professionele kleurenafdrukkwaliteit voor de helft van de prijs van kleurenlaser, consistente, duurzame resultaten en kosteloze recycling van de cartridges.

HP 980 inktcartridges met HP inkt op pigmentbasis produceren hoogwaardige kleurendocumenten die half zo duur zijn als met lasertechnologie. Ze stellen uw HP Officejet Enterprise printer in staat op topsnelheid consistente afdrukken te maken die lang mooi blijven.

Echte besparingen, pagina na pagina
Produceer kwaliteit voor de helft van de prijs van kleurenlaserprinters. Deze originele HP inkt op pigmentbasis levert kwaliteit, maakt afdrukken voordeliger en zorgt dat uw HP Officejet Enterprise printer of MFP op topsnelheid kan werken.

Betrouwbare kwaliteit
U bereikt de beste resultaten met de cartridge die speciaal voor uw HP Officejet Enterprise printer ontworpen is. Met originele HP inktcartridges op pigmentbasis produceert u scherpe, kleurrijke documenten die snel drogen, waterbestendig zijn en lang mooi blijven.

Uiterst productief, klaar voor zakelijk gebruik
Nauwelijks onderbrekingen – in seconden te installeren en een capaciteit tot 10.000 pagina's per cartridge. Bespaar papier met de HP Smart Print tool en zorg voor tijdige suppliesbestelling met HP Web Jetadmin, dat het inktniveau op afstand bewaakt.

Maak een positief verschil
Kies cartridges die zuiniger omgaan met bronnen. Verbruik tot 90% minder verpakkingsafval in vergelijking met tonercartridges en recycle uw originele HP inktcartridges eenvoudig en kosteloos via HP Planet Partners.

Verpakking
Breedte van de verpakking 24,2 cm
Diepte van de doos 2,87 cm
Hoogte van de verpakking 7,16 cm
Gewicht pakket 200 g
Kenmerken
Printkleuren Magenta
Paginaopbrengst 6600 pagina's

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?