Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

Hewlett Packard 970XL

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

Hewlett Packard 970XL

HP 970XL zwarte Officejet inktcartridge

Meer details

CN625AE

0886112877422

Beschikbaarheid: indicatie 15-06-2020

0 items op voorraad

Momenteel niet beschikbaar, verwittig wanneer voorradig.
Het laden

128.94 incl.btw
106.56 excl.btw

Overview
Originele HP inkt op pigmentbasis is gemaakt om professionele documenten te printen voor de helft van de kosten van kleurenlaser1 en werkgroepen tijd te besparen met consistente, duurzame prints die tientallen jaren mooi blijven.2

Features
Uw HP Officejet Pro X printer levert de kwaliteit en de prestaties die u verwacht met de cartridge die er speciaal voor ontworpen is. Met originele HP inktcartridges op pigmentbasis4,2 produceert u scherpe documenten die snel drogen, waterbestendig zijn en lang mooi blijven.

• Gebruik originele HP pigmentinkt om hoogwaardige documenten te produceren voor de helft van de kleurenlaserprijs1 .


Maak de keus die bij uw budget past: standaard cartridges voor een lagere aanschafprijs of high-capacity cartridges om voordeliger te printen. Alle originele HP inktcartridges op pigmentbasis zijn gemakkelijk te installeren en leveren kwaliteit tot de laatste druppel.

• Originele HP pigmentinkt die speciaal gemaakt is voor de HP Officejet Pro X serie levert topprestaties.


Wees zuinig met grondstoffen en werk duurzamer met een cartridge die ontworpen is met oog voor het milieu. HP Smart Print tool helpt papier en energie te besparen en HP Planet Partners biedt handige gratis recycling5,3.

• Met originele HP high-capacity pigmentinkt hoeft u minder vaak cartridges te vervangen en print u probleemloos grote volumes.
1De paginakostenvergelijking (CPP) is gebaseerd op de meeste kleurenlaser MFP's onder €1000 en kleurenlaserprinters onder €800 exclusief BTW uit maart 2012, de ISO-opbrengst is gebaseerd op continu printen in standaardmodus op basis van marktgegevens van IDC uit Q1 2012. Kostenvergelijkingen voor lasersupplies op basis van specificaties van de fabrikant voor cartridges met vergelijkbare capaciteit. De CPP is gebaseerd op de geschatte winkelprijs van HP 970XL/971XL inktcartridges. De werkelijke prijzen kunnen afwijken. De werkelijke opbrengst varieert, afhankelijk van de gebruikte printer, de geprinte afbeeldingen en andere factoren. Kijk voor meer informatie op www.hp.com/go/learnaboutsupplies.

2De lichtbestendigheid is gebaseerd op prognoses uit de papierindustrie voor zuurvrij papier en originele HP inkt; de stabiliteit van kleurstoffen bij kamertemperatuur is gebaseerd op vergelijkbare systemen, getest volgens ISO 11798 en ISO 18909.

3Het programma is niet in alle landen beschikbaar. Het retour- en recyclingprogramma voor originele HP cartridges is momenteel in 47 landen en regio's in Azië, Europa, Noord- en Zuid-Amerika beschikbaar via het HP Planet Partners programma. Kijk voor meer informatie op http://www.hp.com/recycle.

4Waterbestendigheid is gebaseerd op interne tests van HP op papier met het ColorLok®-logo.

5Ondersteunt Microsoft® Internet Explorer 7.0, 8.0 en 9.0 en Mozilla® Firefox versie 3.5 t/m 5.01.Technische details
Printkleuren Zwart
Paginaopbrengst 9200 pagina's
Aantal 1
Source data-sheet .
Compatibele producten HP Officejet Pro X451, X551 DW, Officejet Pro X476, X576 DW
Gewicht en omvang
Gewicht pakket 400 g
Hoogte van de doos 71.6 mm
Breedte van de doos 270.9 mm
Diepte van de doos 53.1 mm
Eisen aan de omgeving
Relatieve luchtvochtigheid, in bedrijf 10 - 90 procent
Temperatuur bij opslag -40 - 60 °C
Temperatuur, in bedrijf 5 - 35 °C
Luchtvochtigheid bij opslag 10 - 90 procent

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?