Waarom HCS Computers

 •  De beste condities
   2 jaar garantie
   Veilig betalen
   14 dagen bedenktijd
   Bestel voor 15h00, morgen thuis
   Gratis verzending

Categorieën

Fabrikanten

Thrustmaster Y-350CPX 7.1 Powered Far Cry 5 Edition Stereofonisch Hoofdband Zwart, Blauw, Rood, Wit

Gratis
Verzending
Volledige grootte weergeven

Thrustmaster Y-350CPX 7.1 Powered Far Cry 5 Edition Stereofonisch Hoofdband Zwart, Blauw, Rood, Wit

7.1 Virtual Surround Sound, 60mm, Zwart/Blauw/Wit/Rood

Meer details

4060089

3362934001605

Beschikbaarheid: Direct Leverbaar

Levertermijn: Volgende Werkdag

394 items op voorraad

Momenteel niet beschikbaar, verwittig wanneer voorradig.
Het laden

82.47 incl.btw
68.16 excl.btw

Product kenmerken
Deze revolutionaire headset is het resultaat van vele jaren ervaring en is speciaal ontworpen voor de game Far Cry 5

Thrustmaster presenteert de nieuwe Y-350CPX 7.1 Powered Far Cry 5 Edition headset. Deze revolutionaire headset is het resultaat van vele jaren ervaring en is speciaal ontworpen voor de game Far Cry 5. De Y-350CPX is een zeer hoogwaardige headset dankzij de krachtige 60 mm luidsprekers, de comfortabele oorkussens van traagschuim en de exclusieve Y Sound Commander met 7.1 Virtual Surround Sound. Geniet van headset op alle platformen van de nieuwste generatie: PS4 / XBOX ONE / PC / MAC en NINTENDO SWITCH.

HD-AUDIO MET DE KRACHTIGSTE BAS OOIT OP EEN CONSOLE DANKZIJ DE 60 MM LUIDSPREKERS

Gemaakt met hoogwaardige en krachtige 60 mm luidsprekers: beleef de intensiteit van de game dankzij de extra versterkte lage tonen. De meest optimale frequentieweergavecurve voor laag, midden en hoog: als EERSTE iets horen / als EERSTE reageren / als EERSTE schieten. Game-ervaringen worden naar een nieuw en hoger niveau getild dankzij onze jarenlange ervaring met geluidstechnologie. Perfecte basweergave voor een optimaal effect van explosies in een game. Gebalanceerde middentonen voor een heldere weergave van de stemmen van andere gamers. Onvervormde hoge tonen voor een zeer realistische weergave van bijvoorbeeld inslaande kogels.

FAR CRY 5 LIMITED EDITION GAMING HEADSET

Far Cry 5 limited edition zorgt voor synergie bij productlancering en game-optimalisering. Exclusieve wereldwijde samenwerking met Far Cry 5 op de nieuwste generatie platformen.

MULTIPLATFORMCOMPATIBILITEIT

Headset ontwikkeld voor een perfecte compatibiliteit en optimalisatie op alle nieuwe moderne platformen: PlayStation4 / PlayStation4 Slim / PlayStation4 Pro Xbox One / Xbox One S / Xbox One X PC / Ma® Nintendo Switch / VR-headsets / smartphones / tablets

Y SOUND COMMANDER : COMMANDEZ LA TECHNOLOGIE 7.1 VIRTUAL SURROUND SOUND DU BOUT DES DOIGTS

De 7.1 Virtual Surround Sound technologie stelt u in staat de locatie van elk geluid exact vast te stellen. Dit betekent een maximale onderdompeling in het strijdtoneel. Power Bass die er voor zorgt dat u de intensiteit van de explosies in de game voelt. De ingebouwde oplaadbare accu voorziet de actieve bas en de 7.1 Virtual Surround Sound functies van stroom. Stemfeedback. Technologie van Thrustmaster / Texas Instruments / AM3D.

TOTAAL COMFORT EN EFFECTIEVE PASSIEVE ISOLATIE

Padding van 100% traagschuim op de oorkussens en op de hoofdband zorgt voor uitstekend comfort: Grote, ultrazachte oorschelpen en een hoofdband gevoerd met dik en zacht schuim die zorgen voor hoog comfort en effectieve passieve isolatie. Dubbele elektro-akoestische versterking van de lage tonen dankzij het unieke ontwerp van de oorschelpen in combinatie met de elektronische basversterking ingebouwd in de controller.

HOOGWAARDIGE MICROFOON

Unidirectionele microfoon, ontworpen om uw stem er nauwkeurig uit te pikken, voor de meest effectieve communicatie met uw teamgenoten. De microfoon is afneembaar en instelbaar, en daarmee geschikt voor elke maat en vorm van een hoofd.
 
 

 

Wordt jij ook één van onze tevreden klanten?